Nieuws

De website

 • De site is compleet. Alle werken van beide ouders, inclusief enkele stukken van anderen staan tentoongesteld op de site. Let op: dit is géén gewone verkoopsite. Het is een tentoonstellingssite waarop we graag de werken van onze ouders willen laten zien.
  Heb je interesse in een van de nog beschikbare werken, neem dan contact op met Matthijs of Stefan op het mailadres of telefoonnummer dat onder het kopje 'contact' staat. Veel kijkplezier!
  1/05/2014
 • Vanaf vandaag zijn alle werken van Aat van Nie te bezichtigen op de site. Momenteel wordt hard gewerkt om ook alle werken van John Louis op de site te krijgen. We verwachten begin april de site compleet te hebben.
  1/03/2014
 • Er zullen uiteindelijk ruim 350 werken te bezichtigen zijn via deze site. Een groot deel van deze werken is te koop. Alle olieverf schilderijen zijn ingelijst. Alle andere werken zitten in passepartout. Op de site worden ze ook tentoongesteld in lijst. Indien gewenst kunnen wij de inlijsting voor u verzorgen.
  5/01/2014
 • Er is ons gevraagd of de kleuren van de kunstwerken op de website 'echte' kleuren zijn.
  De werken zijn gefotografeerd bij daglicht en worden weergegeven op een kleurenscherm bij u thuis of op het werk. Zo'n scherm kan alleen de RGB-kleuren weergeven. Daar is zoveel mogelijk rekening gehouden met de reproductie van de werken. De echte kleuren kan u zien als u een afspraak maakt met Stefan of Matthijs. Zij kunnen u de werken tonen.
  29/06/2013
 • Inmiddels is elk werk voorzien van een prijs. De meeste werken zijn 'vriendelijk' geprijsd, sommige daarentegen zijn duurder. In dit laatste geval wil de huidige eigenaar liever nog wat langer genieten van het kunstwerk maar is bereid te verkopen tegen een meerprijs.
  27/06/2013
 • Bij aanschaf van een of meer schilderijen krijgt u de monografie van de aangeschafte kunstenaar kado. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.
  3/06/2013
 • Momenteel wordt er aan deze website nog gebouwd. Begin 2014 verwachten we de site in zijn geheel klaar te hebben. Dan zijn alle beschikbare werken beschreven en is de site klaar voor gebruik.
  2/06/2013
 • Alle beschikbare olieverven zijn gefotografeerd en staan nu grotendeels op de site. Het 'werk van derden' zal als laatste aan de site worden toegevoegd. Momenteel worden alle aquarellen, tekeningen en portretten gefotografeerd en geïndexeerd voor de site.
  9/02/2013

Copyright

 • Op alle foto's op deze site rust copyright. Dit copyright berust bij Matthijs Torenbeek te Voorburg. Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van Matthijs Torenbeek te Voorburg.
  2/06/2013